Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jan Nieboer aangehouden inzake windmolens

Jan Nieboer vecht tegen de windmolens (F: RTV1)

TWEEDE EXLOËRMOND – Voorzitter Jan Nieboer van Platform Storm is één van de drie mannen die vanmorgen zijn aangehouden in de zaak van de ‘windmolenterreur’. De zoon van Nieboer bevestigt dat tegenover RTV Drenthe.

De politie heeft woensdagmorgen drie mannen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij strafbare feiten rondom de aanleg van windmolenparken. Naast Nieboer zou ook de voormalige woordvoerder van actiegroep Storm Meeden, Jan Hendriks, zijn gearresteerd. Wie de derde man is, wil de politie niet zeggen. Deze zou woonachtig in Nieuw-Buinen zijn.

Niets illegaals gedaan

Nieboer is volgens zijn zoon thuis gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau in Groningen. Eerder bevestigde de echtgenote van Nieboer de aanhouding al tegenover de Volkskrant. Zij ontkent (net als de zoon) ten stelligste dat haar man ook maar iets illegaals op zijn geweten heeft.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “Jan Nieboer aangehouden inzake windmolens

  1. Bijzonder heel bijzonder.

    Maar goed bij dwaling hoeft een ambtenaar in het meest extreme geval alleen maar sorry te zeggen en een bosje bloemen te laten sturen!

  2. Wanneer je mensen bedreigt, die hun beroep uitvoeren, moet je voor 10 jaar opsluiten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.