Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Anti-windmolenactivisten blijven langer vastzitten

.

GRONINGEN – De woensdag opgepakte anti-windmolenactivisten Jan N en Jan H. blijven nog veertien dagen langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris vrijdagmiddag bepaald.

Bewijs
Er zijn volgens de rechter-commissaris voldoende aanwijzingen dat de verdachten betrokken zijn bij bedreigingen van ondernemers en bestuurders. Voor het dumpen van asbest is volgens de rechter-commissaris onvoldoende bewijs. De aangehouden activisten blijven hiervan wel verdacht.

Derde verdachte vrijgelaten
De derde verdachte die werd aangehouden is de 50-jarige Johnny R. uit Nieuw-Buinen. Hij is na verhoor vrijgelaten. De man blijft verdacht van betrokkenheid bij het versturen van dreigbrieven.

 

 

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “Anti-windmolenactivisten blijven langer vastzitten

  1. Alleen zoo jammer, dat ondanks de afkorting van de namen (bijna) iedereen in deze omgeving nu wel zo’n beetje weet WIE t zijn… #doordepubliekeopiniealveroordeeldzijn

  2. Ik denk niet dat ze dat het publiek al veroordeeld zijn @Harry. Heel veel mensen denken dat er zondebokken worden gezocht. Ik ben normaal ook niet zo’n conspiracy denker, maar zoals de molens door de strot worden gedrukt, denk ik ook dat deze heren een oor wordt aangenaaid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.