Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Expositie Andrea Schinkel in gemeentehuis Pekela

.

PEKELA – Van 24 juni 2019 tot en met 2 augustus 2019 exposeert Andrea Schinkel in het gemeentehuis van Pekela. In het gemeentehuis is een expositiewand waar (amateur) kunstenaars uit Pekela en omgeving de mogelijkheid hebben om hun werken te exposeren.

Jong geleerd
Andrea Schinkel exposeert van 24 juni tot en met 2 augustus een aantal van haar artistieke quilts in het gemeentehuis van Pekela. Schinkel was als jong meisje al vroeg met lapjes in de weer. Al op jonge leeftijd begon ze met het maken van kleertjes voor haar poppen. Later maakte zij kleren voor zichzelf en voor haar kinderen, met als hoogtepunt de bruidsjapon voor haar dochter.

Art quilts
Tegenwoordig houdt Andrea Schinkel zich vooral bezig met art quilts. Zij zoekt graag nieuwe grenzen op en experimenteert met kleurrijke lappen, kraaltjes, netten en linten. Haar eigen bloementuin fungeert daarbij veelvuldig als grote bron van inspiratie.

Bezoekuren
De expositie is gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in Pekela.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.