Direct naar de inhoud.

Aanmelden reünie v.v. Noordster

  • door:
  • op:

PEKELA – Regelmatig brengt VV Noordster nieuws omtrent het 100-jarig jubileum naar buiten. Aangezien vele oud-leden hebben aangegeven graag langs te willen komen tijdens de reünieavond brengt de club nu al de mogelijkheid naar buiten om zich aan te melden

2020

Op vrijdagavond 22 mei 2020 kunnen oud-leden deelnemen aan het 7×7-reünietoernooi, maar als je niet wilt voetballen, ben je uiteraard ook van harte welkom. Deze avond is namelijk ook vooral bedoeld voor een ieder die wil bijpraten met oude bekenden, een wedstrijdje van de oud-leden wil bekijken of gewoonweg weer eens een kijkje wil nemen op ons sportpark. Kortom, alle oud-leden zijn deze dag van harte welkom voor een gezellige avond.

Aanmelden

Omdat wij verwachten dat het wel eens heel druk kan worden deze avond en wij graag van te voren een inschatting willen maken van hoeveel mensen er komen, zouden we het fijn vinden als je van te voren even een mailtje stuurt en je aanmeldt. Uiteraard zijn ook de partners van harte welkom, maar ook dit horen we dan graag even. Aanmelden kan door je naam (en eventueel de naam van je partner) te mailen naar: reunie@vvnoordster.com. Ook als je inmiddels een team hebt samengesteld voor deze avond, mag je dat naar dit mailadres sturen.

Bericht delen

Omdat niet alle oud-leden Facebook hebben of de site in de gaten houden, zou de jubileumcommissie het op prijs stellen als jullie dit bericht zoveel mogelijk doorspelen. Dus ken je mensen die een verleden hebben bij v.v. Noordster? Geef de informatie dan door! Op deze manier hopen we dat het balletje gaat rollen en dat zoveel mogelijk mensen bereikt gaan worden. De jubileumcommissie hoopt veel oude gezichten terug te zien, dus meld je nu aan.

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal