Direct naar de inhoud.

Ommelander Dierenkliniek Veendam de beste van Nederland

  • door:
  • op:
F: Peter Panneman

VEENDAM – De stemmen zijn geteld, de uitslag is bekend: Ommelander Dierenkliniek Veendam aan het Aquapark mag zich vanaf 4 oktober 2019 wederom Dierenarts van het Jaar 2019 noemen. Van de drie duizend stemmers wist de dierenkliniek uit Veendam het grootste aantal aan zich te binden. Een mooie opsteker voor de Veendammers op dierendag.

Met de overwinning wist de dierenkliniek ruim 1100 andere dierenartspraktijken achter zich te laten. Door slim gebruik te maken van sociale media enthousiasmeerden de Veendammers hun trouwe klantenkring om te stemmen. En dat heeft geen windeieren gelegd: meer dan 600 keer werd er voor de kliniek gekozen.

Als prijs krijgt de dierenkliniek, naast de eer, onder andere een plaquette om in de praktijk te hangen. Daarnaast zullen zij een speciale plek krijgen op www.dierenartskiezen.nl, het platform dat de verkiezing jaarlijks organiseert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-