Direct naar de inhoud.

Samenwerking Rabobank en gemeente Borger-Odoorn

  • door:
  • op:
Wethouder Niek Wind

EXLOO – De Rabobank geeft ook dit jaar een financiële bijdrage aan de combicoaches seniorensport van de gemeente Borger-Odoorn. Door deze bijdrage en de inzet van de coaches kunnen ouderen in onze gemeente gezond en fit blijven.

Samen aan de slag

Wethouder Niek Wind is blij met de steun van de Rabobank en de goede samenwerking: ,,De gezondheid van onze inwoners is een belangrijk thema. Door samen te werken met andere partijen krijgen we op dat gebied meer voor elkaar. We waarderen de ondersteuning van de Rabobank Het Drentse Land enorm.”

Investeren in de maatschappij

Rabobank Het Drentse Land wil graag bijdragen aan een gezonde toekomst voor senioren. Een bijkomend voordeel is dat ze op deze manier ook in contact blijven met senioren en hulp kunnen bieden op andere terreinen. Bankieren bij de Rabobank is hiervoor geen voorwaarde.

Gezond en fit

Met het klimmen van de jaren wordt het op peil houden van fitheid en gezondheid steeds belangrijker. De gemeente Borger-Odoorn investeert al jarenlang in de gezondheid van haar inwoners door het programma “Gezonde Leefstijl Borger-Odoorn”. Naast de combicoaches die zich inzetten voor onze jeugd- en sportverenigingen heeft het team ook een combicoach seniorensport. De afgelopen jaren zijn er door de hele gemeente heen fittesten georganiseerd met als vervolg een 10-weekse kennismaking met sport- en bewegen. Naast het fysieke aspect is hier ook veel gelegenheid tot ontmoeting. Een minstens zo belangrijk doel.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal