Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ruilwinkel ’t Puntje opent in Musselkanaal

MUSSELKANAAL – Zaterdag 19 oktober wordt aan de Anjerstraat ruilwinkel ’t puntje geopend. Dit is een van de bewonersinitiatieven van bewoners van Musselkanaal. Na de sloop van woningen is hier ruimte ontstaan voor dromen en wensen van bewoners en organisaties. De opening is om 13.00 uur en iedereen is welkom om te kijken.

Ruilwinkel ’t Puntje is voor iedereen die niet altijd even makkelijk rond kan komen en wat extra hulp kan gebruiken. Maar ook voor mensen die goede spullen over hebben die een tweede kans verdienen.

Yke: “Iedereen heeft wel iets op zolder liggen waar een ander blij mee kan worden gemaakt. Het is zonde als dat daar blijft liggen. Bovendien kunnen we er andere mensen mee helpen. Het valt niet voor iedereen altijd mee om rond te komen. Als ik met de ruilwinkel mensen kan helpen, dan is dat perfect!”

Dromen en wensen waarmaken in de collectieve ruimte
De ruilwinkel is een van de initiatieven die is ontstaan in de collectieve ruimte. Aan de Anjerstraat en het terrein aan de Begoniastraat en de Geraniumstraat zijn woningen gesloopt. Er is een grote collectieve ruimte ontstaan. Deze terreinen en het LTS park worden opnieuw ingericht. Bewoners, organisaties en bedrijven kunnen een deelgebied adopteren. Een unieke kans om samen een prachtige collectieve ruimte te maken.

1 Reactie op “Ruilwinkel ’t Puntje opent in Musselkanaal

  1. prachtig is dat ,moesten ze in elke plaats doen!
    die in Alteveer is een groot succes!
    hebben er al veel leuke spullen gevonden!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.