Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Drie voertuigen betrokken bij Kop-staart botsing

Foto: 112 Regio Flits

STADSKANAAL – Op de Nautilusweg in Stadskanaal ontstond zaterdagmiddag door onbekende oorzaak een kop-staart botsing met drie auto’s. Er raakten twee personen licht gewond, deze werden door het ambulancepersoneel onderzocht op hun verwondingen. Twee personen zijn naar het ziekenhuis zijn vervoerd voor verder onderzoek.

Het stuk weg tussen de twee rotondes, waar het ongeval had plaats gevonden, was tijdelijk afgezet, het verkeer werd tijdens het ongeval omgeleid. De twee voorste auto’s konden op eigen kracht hun weg vervolgen. De derde auto werd afgesleept door een bergingsbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.