Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gezellige Kerstmarkt in Nieuw-Buinen

NIEUW BUINEN – Op 11 december is er weer een gezellige kerstmarkt in Nieuw-Buinen. Er zal veel diversiteit op de markt zijn. Kraam met verkoop oliebollen. Chocolademelk. Er staat een bakker en er zijn veel kramen met leuke hebbedingetjes. Muziek spelletjes voor de kids. Wensboom voor iedereen en nog veel meer.

Natuurlijk komt de kerstman ook nog langs en zal er sfeervolle kerst muziek zijn. De markt wordt georganiseerd door ondernemers uit Nieuw-Buinen. De markt begint om 14:00 tot 20:00 en zal plaatsvinden bij het dorpshuis in Nieuw-Buinen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.