Direct naar de inhoud.

Marjan ten Seldam is Knoalster van het jaar

  • door:
  • op:
F: Marc Dol / RTV1

STADSKANAAL – Marjan ten Seldam uit Alteveer is dinsdagavond 7 januari verkozen tot ‘Knoalster van het Jaar 2019’. Ten Seldam runt in Stadskanaal het restaurant ‘Lekker Anderz’ waar mensen met een beperking werken. Deze mensen krijgen daar de mogelijkheid om hun talenten te benutten en om zich verder te ontwikkelen in de maatschappij. 

De Kanaalstreek

De bekendmaking werd gedaan tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Stadskanaal door burgemeester Froukje de Jonge. De nieuwjaarsreceptie werd gehouden in het theater Geert Teis. De verkiezing ‘Knoalster van het Jaar’ wordt jaarlijks georganiseerd door Paul Abrahams van de krant en website ‘De Kanaalstreek‘ in samenwerking met de gemeente Stadskanaal.

Genomineerden

Marjan ten Seldam neemt het stokje over van Ben Schomaker uit Musselkanaal. Daarvoor werden Deddy Kruize en Wim Elzen gehuldigd als Knoalster van het jaar. De overige (overgebleven) genomineerden waren  Erik Roelfsema, Nico Wiersema, Gert Grimmius en Christiaan Sterenborg.

De drukbezochte nieuwjaarsreceptie van de gemeente Stadskanaal werd dinsdagavond ‘rechtstreeks’ uitgezonden op de televisie via streekomroep RTV1 en werd gepresenteerd door Marcel Nieuwenweg.

Foto’s Marc Dol – RTV1:

 

 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal