Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lezing over de hooggebergtes in Europa

Midden en hooggebergte in Centraal EU – (F: BJ Brinkman/ RTV1)

BORGER – In de serie ‘De geologische geschiedenis van Europa’ neemt Prof. Douwe van Ginsbergen ons, op zondag 19 januari, mee in de ontstaansgeschiedenis van de hooggebergtes in Europa. Wie heeft zich tijdens de vakantie in de Alpen of de Pyreneeën niet afgevraagd hoe dit soort gebergtes zijn ontstaan. Ook worden de gebergtes weer afgebroken door verwering totdat het weer heuvelachtige gebieden worden zoals het Sauerland of de Belgische Ardennen.

Hunebedcentrum

De lezing wordt gehouden op zondagmiddag 19 januari in het Hunebedcentrum in Borger. De kosten zijn 5 euro voor de lezing inclusief koffie of thee. De aanvang van de lezing is om 14.00 uur en het einde is rond 16.00 uur. Halverwege de lezing is een koffiepauze van 20 minuten gepland. Opgave kan door een mail te sturen naar communicatie@hunebedcentrum.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.