Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Storm Ciara zorgt voor overlast in Veendam

VEENDAM – Door de storm Ciara moesten de brandweerkorpsen van Veendam en Nieuwe Pekela zondagmiddag uitrukken naar de Ommelanderwijk voor een boom die dreigde om te vallen. De kans was groot dat de boom op de weg zou belanden. Door snel ingrijpen werd het omgezaagd zodat het gevaar geweken was. De doorgaande weg was wel enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Eerder op de dag is een gedeelte van de parkeerplaats aan de J.G. Pinksterstraat afgesloten, dit i.v.m. met een loszittende gevelbeplating van een supermarkt. Ook aan de Briklaan, Prins Bernardlaan en de Brink  zijn bomen omgewaaid.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.