Direct naar de inhoud.

Genomineerd voor secretaresse van het jaar

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – In een extra randgesprek is Ellen Paap aangeschoven bij Gertjan. Reden hiervan is de top tien nominatie van Ellen als secretaresse van het jaar. “De telefoon stond roodgloeiend maar ik kon deze nog niet beantwoorden omdat ik aan het werk was” vertelt Ellen zeer professioneel.
Pas veel later hoorde zij van de top tien nominatie.
De uit Onstwedde afkomstige zzper werkt al jaren als secretaresse. Dat betaalt zich nu onder andere terug in de nominatie. “Klanten hadden mij genomineerd, ik was helemaal verrast” lacht Ellen ietwat bescheiden.
“In de tweede week van maart weet ik op welke plek ik geĆ«indigd ben. Tot die tijd ga ik vooral genieten en de focus op het werk houden” zegt Ellen gedecideerd.
Dinsdag 10 maart is het randgesprek te zien vanaf 19 uur op RTV1 .-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal