Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Het Randgesprek in Coronatijd

RTV1 – “Kom maar hier langs, de kinderen zijn thuis” reageerde Sarah toen Gertjan haar uitnodigde voor het Randgesprek. De ouders met kinderen zullen haar probleem herkennen. De scholen zijn dicht en ouders moeten thuis helpen met de schoolopdrachten.

“Als je dan een vitaal beroep hebt zoals ik, is dat af en toe wel even zoeken hoor” legt Sarah uit die in het dagelijks leven social worker is. “Ik werk ook veel thuis maar moet zeker ook naar het werk toe, we gaan de vierde week in. Het is best pittig”.

Het hele Randgesprek is te zien op vrijdag 3 april in ‘1 op Vrijdag’ en dinsdagavond om 19.10 uur op RTV1.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.