Direct naar de inhoud.

Televisieprogramma informatie

  • door:
  • op:
F: Stockfoto

RTV1 – Om u te informeren over de programma’s die we uitzenden, schrijven we elke week en artikel op de website van RTV1 met informatie over de programma’s.

Vrijdag

Vrijdag om 19.00 uur is de live-talkshow ‘1 op Vrijdag’ te zien. Gea heeft deze week weer vier gasten die bij haar aanschuiven. Alex Eding, Jan van de Werf, Cobus Oosting en Koen Venekamp worden vrijdagavond geïnterviewd door Gea.

Zaterdag

Zaterdag om 19 uur is ‘Stevens’s Podiumgasten’ te zien. Na het succes van de rubriek in ‘1 op Vrijdag’ wordt het uitgebreid en verplaatst naar de zaterdag. Vorige week was de eerste uitzending van het programma te zien. Deze keer heeft Jeroen Edwin Geres van Duo A37 te gast.

Zondag

Zondagmiddag is om 12.00 uur het christelijke muziekprogramma Het Bewogen Hart te zien. Om 13.00 uur zenden we een uitzending van Blueprint uit en om 15.00 uur is er weer een nieuwe uitzending van ‘Muziek op 1′. Deze week zijn er weer nieuwe singer-songwriters gestrikt die hun talenten aan u laten zien.

Zondagavond vanaf 19.00 uur zijn de programma’s Het Artiesten Festival en Muziek van Eigen Bodem elk om het uur te zien.

Maandag

Op maandag staat Angelique voor u klaar om u het laatste nieuws uit de Veenkoloniën te brengen in het nieuwsprogramma 1 op maandag vanaf 19.00 uur.

Dinsdag

Dinsdag wordt om 19.00 uur het Randgesprek uitgezonden met als gast Susan Schuitema uit Veendam. Daarna zenden we de muziek uit van 1 op Vrijdag. Tenslotte is ‘De Week Besproken’ op televisie te zien. Deze week lopen Dominique en Gertjan een rondje op het Renne-eiland.

Woensdag

Woensdagavond is de herhaling van ‘Muziek op 1 te zien’

RTV1 is te bekijken op Ziggo kanaal 42, KPN kanaal 1458, SKV kanaal 25 of via www.rtveen.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal