Direct naar de inhoud.

Twee coronabesmettingen in Groningen

  • door:
  • op:

GRONINGEN – In de provincie Groningen zijn twee mensen positief getest op het coronavirus. Het betreft een 21-jarige studente uit de stad Groningen die recentelijk in Noord-Italië is geweest. De tweede patiënt is een 62-jarige vrouw uit Nieuwe Pekela waarvan het nog niet bekend is waar ze de ziekte heeft opgelopen. Dat meldt RTV Noord.

Pekelders

Burgemeester Kuin van de gemeente Pekela hoopt dat Pekelders zich gewoon blijven gedragen als Pekelders. “En dan bedoel ik dat de inwoners zich nu niet extra zorgen moeten gaan maken. Er moet heel serieus gekeken worden en we moeten het zeker niet bagatelliseren, maar benader het wel op z’n Pekels: gewoon met beide benen stevig op de grond”, aldus Kuin.

De GGD onderzoekt intussen met wie de patiënten contact hebben gehad.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal