Direct naar de inhoud.

Raadslid Borger-Odoorn legt werk vanwege coronacrisis neer

Foto: Facebookpagina Gemeentebelangen Borger-Odoorn

BORGER-ODOORN – Johan Nijmeijer van Gemeentebelangen Borger-Odoorn legt zijn functies als raadslid en vice-voorzitter van zijn partij tijdelijk neer. Dit maakt hij bekend in een brief op de Facebookpagina van Gemeentebelangen. “Er is bij mij in een zeer korte periode zoveel op mijn bord neergekomen, dat het voor mij beter is om mijn werkzaamheden als raadslid tijdelijk neer te leggen.” aldus Nijmeijer.

Taxibedrijf

Nijmeijer geeft aan dat hij op dit moment wil kiezen voor zichzelf, zijn gezin en zijn taxibedrijf. Zijn bedrijf staat door de coronacrisis op het moment helemaal stil en komt niet in aanmerking voor een noodfonds. De taxibranche valt namelijk buiten de regeling van het noodfonds. “Op dit moment is het simpelweg overleven” zegt Nijmeijer.

“Op dit moment is het simpelweg overleven”

Moeilijk besluit

Het 50-jarige raadslid benadrukt in de brief dat dit “één van de moeilijkste besluiten is die ik ooit heb moeten maken en het gaat mij echt aan het hart.”

Nijmeijer heeft per 1 april zijn functies tijdelijk neergelegd, zijn functies worden waargenomen door voormalig fractie-assistent van Gemeentebelangen Borger-Odoorn, Rinus van Venrooij.

Steun

Nijmeijer kan op veel steun rekenen. Onder het Facebookbericht krijgt hij veel steunbetuigingen van onder andere inwoners, collega’s en journalisten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-