Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Doe mee met de oranjechallenges van Summerfun

VEENDAM – Koningsdag 2020 wordt ook in Veendam Woningsdag. Wegens de corona maatregelen zijn er geen activiteiten dit jaar. En daarom heeft de organisatie Summerfun iets leuks bedacht. Ze komen met 6 oranjechallenges.

Parkstadveendam.nl via SKV

Vanaf woensdag 22 t/m Koningsdag 27 april komt er iedere dag een nieuwe challenge online op Facebook, Parkstadveendam.nl en op de eigen kabelkrant (SKV TV-kanaal 996). Alle Veendammer kinderen en ouder(s) kunnen meedoen. Het zijn challenges die thuis kunnen worden gedaan. Niemand hoeft er voor de deur uit. Valt er ook iets te winnen? Jazeker! Bij elke challenge is een cadeaubon van 25 euro te winnen. Een jury kiest de dag er na de winnaar.

Kijk dus vanaf 22 april dagelijks om 11.00 naar de challenge en ga er daarna mee aan de slag.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.