Direct naar de inhoud.

‘Gruwelijk Boergondisch Terras’ vanaf vandaag open

F: RTV1

DROUWENERMOND – Waar normaal gesproken rond deze tijd een leeg weiland te vinden is, zie je nu een groot terras met heel veel tenten er omheen. ‘Normaal gesproken beginnen we in augustus met het opzetten van tenten, maar nu we eigenlijk wel weten dat het Boerenrockfestival niet doorgaat, hebben we de handen ineen geslagen met de horeca en hebben we een groot terras gemaakt waar 250 personen op kunnen’, geeft Bjorn van der Veen aan. Hij zit in de organisatie van het Boerenrockfestival en is dus één van de initiatiefnemers. 

Het terras van zo’n 1000 vierkante meter is een samenwerking van de Gulle Boergondiër en het festival dat in augustus plaats had moeten vinden. Op de vraag of dat niet veel te groot is antwoord Van der Veen ‘Als iedereen anderhalve meter afstand nodig is, dan heb je de ruimte zeker nodig.’

De gemeente Borger-Odoorn heeft een vergunning afgegeven aan het terras om ook live muziek te mogen inzetten. De muziek moet ondergeschikt zijn aan het terras. Er zijn voor de twaalf weken al verschillende artiesten geboekt. ‘Er zullen uiteraard wat Boerenrockartiesten langskomen, maar je kan ook denken aan bijvoorbeeld een cabaretier of een gezellige gymnastiekochtend voor ouderen.’

Vanwege het samenscholingsverbod mag de organisatie nog niet bekend maken welke artiesten er langskomen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-