Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Centrumvernieuwing Musselkanaal van start

MUSSELKANAAL – Het centrum van Musselkanaal mag vernieuwd gaan worden. De gemeenteraad heeft op 20 april het centrumvernieuwingsplan goedgekeurd. Dat plan is er gekomen nadat er in 2018 een grote brand ontstond in het centrum van het lintdorp.

De lantaarnpalen en straatmeubilair van de Technicumstraat tot aan de IJzeren Klap worden allemaal zwart geverfd en de bruggen krijgen een nieuw laagje verf. Daarnaast krijgen bloemperken groene struiken en planten. Ook komen er bloembakken aan lantaarnpalen en brugleuningen. Als laatste worden de vlaggenmasten vervangen.

Een ondernemer in Musselkanaal geeft aan dat door dit project de positie van het centrum van Musselkanaal wordt versterkt ten opzichte van de omliggende kernen. ‘We slaan nu als het ware piketpalen voor de toekomst. Zo zorgen we er met elkaar voor dat we een levendig en zelfstandig dorp blijven.’

Lees ook: Uitslaande brand Marktstraat Musselkanaal

 

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

1 Reactie op “Centrumvernieuwing Musselkanaal van start

  1. Een beetje magertjes project. Nieuwe plantjes en geverfde lantarenpalen? Ik noem dat een pleister op de wond. Wanneer gaan jullie echt wat doen aan een succesvol Musselkanaal? Ik schaam me dood aan de bestrating en alle leegte tussen de winkels na de brand. Tijd voor vernieuwing en een goed plan dus voor het centrum. Ik hou me aanbevolen😉😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.