Direct naar de inhoud.

N366 vanaf maandag weer open

  • door:
  • op:
Foto: Ronny – 112Regioflits

REGIO – De N366 gaat na wekenlang dicht te zijn geweest aankomende maandag weer open. De wegafsluiting tussen Stadskanaal en Veendam was voor veel mensen een doorn in het oog. Om van Stadskanaal naar Veendam te rijden, werd je omgeleid via Gieten. Dat is zo’n 20 tot 30 minuten om. Daarom gebruikte veel mensen een ‘sluiproute’ die door Stadskanaal Noord en Wildervank ging.

De politie heeft op een gegeven moment regelmatig gecontroleerd. De buurt gaf aan dat er namelijk veel harder gereden werd dan mocht.  Er werden verschillende maatregelen genomen om weggebruikers te wijzen op de juiste omleidingsroutes. Dat gebeurt onder andere door het plaatsen van informatieborden en verkeersborden langs de weg met de tekst ‘Navigatie uit, volg de omleiding’. Ook kwamen er snelheidsmeters in beide richtingen langs het kanaal om weggebruikers bewuster te maken van hun snelheid. De aangegeven omleidingsroutes waren niet de kortste routes maar wel altijd de snelste en meest geschikte route.

Lees ook: Extra maatregelen Stadskanaal Noord vanwege afsluiting N366

Lees ook: N366 Alteveer & Pekela gestremd-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal