Direct naar de inhoud.

Politie treft gewonde man aan in drugslab Wildervank

F: Peter Panneman

WILDERVANK – De politie heeft woensdagavond een inval gedaan in een pand aan de Meihuizenweg in Wildervank. In het pand troffen agenten een drugslab en een gewonde man aan. Er was ook een tweede verdachte aanwezig. Deze persoon is aangehouden.

Vermoedelijk is de gewonde man in aanraking geweest met een nog onbekende stof. Hij is vervoerd naar het ziekenhuis en is daar behandeld aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt nog om welke stof het gaat.

Er waren naast de politie ook meerdere brandweervoertuigen, ambulances, een Mobiel Medisch Team en een arrestatieteam aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-