Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Leer en Doe festival Stadskanaal op TV

Te volgen op op TV

RTV1/STADSKANAAL – Traditiegetrouw vindt in Stadskanaal op de 1ste zaterdag van september het Leer en Doe festival plaats. Verenigingen en organisaties presenteren dan hun activiteiten voor het nieuwe seizoen en werven er nieuwe vrijwilligers, leden en deelnemers. Vanwege corona is er dit jaar geen Leer en Doe festival op het (Raadhuis)plein. Maar wel op TV. Ruim 30 verenigingen doen op zaterdag 5 september tussen 10.00 – 15.00 uur mee aan de live-uitzending vanuit theater Geert Teis. De presentaties worden afgewisseld door liveoptredens van regionale artiesten.

RTV1

Het Leer en Doe festival wordt uitgezonden door RTV1, streekomroep voor de Veenkoloniën. Wie niet alleen thuis wil kijken kan ook terecht op het Menistenplein in het centrum van Stadskanaal. Daar wordt een groot LED scherm geplaatst waar bezoekers gezellig op een terras– maar wel met de 1½ meter afstand – het festival kunnen volgen. De organisatie van het Leer en Doe festival is in handen van Welstad in samenwerking met RTV1.

Deelnemende organisaties:

Streekhistorisch Centrum, buurtbus Westerwolde, bridgeclub Stadskanaal, Onstwedder Gaarv’n, bijenvereniging Stadskanaal, Lymevereniging, Staatsbosbeheer Westerwolde, hospice Veen en Wolden, Vrijwilligers Informatie Punt, Amnesty International, volleybalclub Tyfoon, LHBTI Veenkoloniën, ReumActief, shantykoor Noszelie Singers, Cosis AC de Regenboog, Bibliotheek Stadskanaal, DWS sport, spel en recreatie, RTV1 streekomroep veenkoloniën, Theater Geert Teis, ouderenclub Geert Teis, biljartclub de Spont, Boetiek Armslag, Peuterwerk ‘Lees je me voor?’, Kans Mentoring, kanovereniging Stadskanaal, Dierenpiramide, Lintkant de Stobbe, AAC Activiteitencommissie, Beachpark Stadskanaal, Cosis, IVN Natuureducatie en Balanszorg Musselkanaal

Optredende artiesten:

Hans van der Werf, Krzysztof Groen, Bas Korthuis, Folkyah, Eline Pielaat, Harm Tabak, Leonie Visser en Richard Hoek.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.