Direct naar de inhoud.

Vrijwilligersprijs naar Hospice Veen en Wolden

  • door:
  • op:
Foto: Hielke Bosch/RTV1

STADSKANAAL – De gemeentelijke Vrijwilligersprijs Stadskanaal is dit jaar gegaan naar Hospice Veen en Wolden, oftewel het Tineke Breiderhuis. De prijs bestaande uit een fraaie standaard en een cheque van 1000 euro werd zaterdagochtend door wethouder Marc Verschuren uitgereikt aan het bestuur en vrijwilligers van het hospice.

Het Tineke Breiderhuis is een fijne, warme, aangename plek om de laatste dagen van je leven te zijn. Een bijzondere plek waar mensen in hun laatste levensfase, omgeven door 24-uurszorg, in huiselijke sfeer en samen met hun dierbaren afscheid van het leven nemen. Bijna 70 vrijwilligers zijn dagelijks als gastvrouw of gastheer betrokken bij alle zorg en aandacht voor de gast.

De uitreiking van de Vrijwilligersprijs vond plaats tijdens het Leer en Doe festival dat dit jaar niet op het Raadhuisplein werd gehouden, maar met een geslaagde marathon TV-uitzending vanuit theater Geert Teis.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal