Direct naar de inhoud.

Kim Hulshof uit Stadskanaal is Miss Beauty of Groningen: ‘Altijd blijven doorzetten’

  • door:
  • op:
Kim Hulshof is Miss Beauty of Groningen 2022 | © Roy Froma

STADSKANAAL – Kim Hulshof uit Stadskanaal is zondag gekroond tot ‘Miss Beauty of Groningen 2022’. Tijdens de finale in het Geert Teis Theater wist ze haar 19 mede-finalistes voor te blijven en heeft ze een plek bemachtigd in de landelijke finale. 

‘Ik moest het eerst even laten bezinken’, vertelt Kim. Het is twee dagen na de finale, we spreken de kersverse winnares in het inmiddels lege Theater Geert Teis. Ze draagt nog steeds met veel trots de sjerp en de kroon. ‘Daar moesten we op komen lopen’, ze wijst naar de achterkant van het podium. ‘Nu loop je er heel anders want eergisteren zat ik echt vol spanning.’

Hechte groep

In totaal maakten 20 finalistes kans op de titel. Kim was overigens niet de enige uit de regio die in de finale stond: ook Robin Mulder uit Alteveer, Imani Kljimenta  Milou Bleker uit Stadskanaal behoorden tot de finalistes. Myrthe Boltjes uit Stadskanaal deed bovendien mee aan de verkiezing Miss Teen of Groningen.

Maar wie denkt dat het enkel strijd en concurrentie onder de dames is, heeft het mis. ‘We zijn echt een heel hecht team met elkaar’, aldus Hulshof. ‘Je hebt ook enorm veel steun aan elkaar. Het is immers niet niks zo’n verkiezing.’

Miss Earth

Het winnen van de verkiezing in Groningen is nog niet het eindstation voor Kim. Hierna wachten de landelijke finales en wie die wint mag naar de ‘Miss Earth Verkiezing’ op de Filipijnen. ‘Binnenkort ontmoet ik de winnaars uit de andere provincies. Dus hoe ik mijn kansen inschat, dat kan ik nu nog niet zeggen. Maar ik heb er in ieder geval heel veel zin in.’

En of ze nog tips heeft voor toekomstige deelnemers aan de Miss Beauty Verkiezingen? ‘Altijd blijven doorzetten, dat is ook voor mij het belangrijkste geweest.’

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal