Direct naar de inhoud.

Heksenjacht op man uit Veendam

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol – RTV1

VEENDAM – Op Facebook is een heksenjacht ontstaan op een man uit Veendam. Op screenshots van chatgesprekken lijkt de man minderjarige meisjes uit te nodigen om seks met hem te hebben. Deze screenshots zijn ook met RTV Noord gedeeld.

Op een filmpje dat op sociale media rondgaat is te zien hoe een onbekende man een bezoekje brengt aan de woning van de Veendammer. Het filmpje werd live uitgezonden op Facebook. ‘Op wie wacht je?’, vraagt de filmer. ‘Kijk dan naar deze viezerik’, zegt hij vervolgens, terwijl hij de Veendammer vastlegt, die met ontbloot bovenlijf in de deuropening staat. Vervolgens slaat de filmer de Veendammer in het gezicht, waarna de deur dichtgaat en het filmpje eindigt.

Politie doet onderzoek

De politie Noord-Nederland is op de hoogte van de berichten die online circuleren. Ook heeft de politie het filmpje gezien, waarop de man wordt aangevallen. ‘Wij doen onderzoek naar het filmpje. Daar worden ook mogelijke strafbare feiten gepleegd. De man doet de deur open en krijgt namelijk een klap in zijn gezicht. We weten nog niet eens of deze man iets gedaan heeft.’

Agenten houden de komende tijd de woning van de man extra in de gaten. De politie vraagt mensen nadrukkelijk de beelden niet verder te verspreiden.

De man geeft op een van zijn Facebookprofielen aan bij RTV Noord te werken. Deze informatie is volgens de omroep onjuist.

 

Bron: RTV Noord-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal