Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zeven woningen op locatie ‘Blauwe pand’

Het pand brandde in 2016 uit. Foto: M. Dol – RTV1

MUSSELKANAAL – Op de plek van het ‘Blauwe pand’ op de kruising van de Marktstraat en de Jan Kortstraat in Musselkanaal worden nieuwe woningen gebouwd.

Het oude winkelpand stond al enkele jaren leeg. Toen er in 2016 brand uitbrak was er geen redden meer aan. Het pand werd gesloopt en een lege vlakte bleef achter. Maandagavond is bekend geworden dat woningcorporatie Lefier zeven nieuwe woningen wil bouwen op het kavel. Drie van deze woningen worden levensloopbestendig. Met deze nieuwe woningen wordt een inhaalslag gemaakt op de verpaupering in de buurt.

1 Reactie op “Zeven woningen op locatie ‘Blauwe pand’

  1. Het wordt nu wel tijd dat er nieuwe woningen komen want dit is nu een lelijk gezicht als er niks staat vanuit de ramen van de dagbesteding kun je dat goed zien ben wel blij dat men met het werk inmiddels is begonnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.