Direct naar de inhoud.

Opgepast: Maandag wordt er een NL-Alert controle bericht verstuurd

  • door:
  • op:
NL-Alert op je mobiele telefoon

REGIO – Iedereen die NL-alert heeft geactiveerd op zijn of haar telefoon krijgt komende maandag 7 december om 12:00 uur een controle bericht toegestuurd. Dit controle bericht wordt ieder halfjaar in juni en december verstuurd. Dus hierbij alvast de waarschuwing voor iedereen die zich elke keer weer schrikt van het NL-alert alarm.

In het bericht is duidelijk aangegeven dat het om een controlebericht gaat en dat je niets hoeft te doen. Het controlebericht bevat de volgende tekst:

”NL-Alert 07-12-2020 12:00: CONTROLEBERICHT. U hoeft niets te doen. Meer informatie op www.nl-alert.nl┬á### TEST MESSAGE Netherlands Government Public Warning System. No action required. More information: www.nl-alert.nl/english”-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal