Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Matras zorgt voor slaapkamerbrand in Wildervank

Rechten: Peter Panneman

WILDERVANK – Maandagmiddag rond 14:00 uur kreeg de brandweer een melding van een woningbrand aan de Landbouwstraat in Wildervank. Eenmaal ter plaatse kwam er al rook uit een slaapkamerraam. De bewoners van het pand waren niet thuis, hierdoor moesten de brandweerlieden een deur forceren om binnen te komen.

Matras

Eenmaal binnen in de woning wist de brandweer de brandhaard te blussen. Dit bleek een matras te zijn die vlam had gevat. De matras en het beddengoed zijn door de brandweer, na het blussen, via het raam naar buiten gegooid.

Rechten: Peter Panneman

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.