Direct naar de inhoud.

Vanaf maandag weer voorin instappen bij Qbuzz

  • door:
  • op:
Foto: Qbuzz

REGIO – Vanaf aankomende maandag mogen de reizigers die reizen met busmaatschappij Qbuzz weer voorin instappen. Vanaf het begin van de coronacrisis zijn de voordeuren op slot gegaan voor reizigers en konden zij alleen nog maar via de achterdeuren in- en uitstappen. ‘De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de inbouw van schermen bij de chauffeurscabine’, aldus de busmaatschappij. Met de schermen is daarmee een oplossing geboden voor het instappen. De buschauffeurs en de reizigers komen zo niet meer in direct contact met elkaar.

Qbuzz: ‘Dat is fijn voor de chauffeur die de reizigers weer kan verwelkomen en goed voor de doorstroming in de bus.’ Daarnaast kunnen er vanaf maandag ook weer kaartjes in de bus worden gekocht. Dat was lange tijd onmogelijk vanwege het contact tussen buschauffeurs en reizigers. ‘Vanaf maandag stapt iedereen weer voorin in en via de achterdeuren weer uit.’

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal