Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brandweer redt door het ijs gezakte jongen

Rechten: Dennie Gaasendam

MUNTENDAM – De brandweer heeft maandagmiddag een 13-jarige jongen van een eilandje, aan de Muntelaan in Muntendam gehaald. De jongen had geprobeerd over het dunne ijs naar het eilandje te lopen. Dit lukte, maar toen hij terug aan wal probeerde te komen zakte hij door het ijs. De jongen zwom daarna door het koude water terug naar het eilandje. Een vriendje belde snel 112.

Duikers

Duikers van de brandweer hebben een route door het ijs gemaakt waardoor een bootje met brandweerlieden erdoorheen kon om de verkleumde jongen van het eiland te bevrijden. De jongen is daarna overgedragen aan de gereedstaande ambulance. Of hij ook naar het ziekenhuis moest is niet bekend.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.