Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zanger Romain Doedens in vanBeresteyn online

Romain Doedens – Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Romain stond in de finale van Holland’s Got Talent en is inmiddels uitgeroeid tot een groot zangtalent. Loepzuiver zong hij het nummer ‘All I want’ van de band Kodaline en dit leverde hem gelijk een plek op in de halve finale. In de finale zong hij het nummer ‘Soldier On’ van Di-rect. Een nummer dat aansluit bij zijn persoonlijke verhaal over hoe hij vroeger is gepest en daarna in een depressie is geraakt. Hij hoopte hiermee steun te kunnen geven aan mensen die hetzelfde doormaken.

Bestel voor €7,50 een link via de website van vanBeresteyn.nl en kijk online mee vanuit uw eigen huiskamer. Ongeveer één uur voor aanvangstijd ontvangt u de link per e-mail om het concert te kunnen volgen. – Datum: 12 februari 2021 vanaf 20:15 uur

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.