Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vernielingen bij SV Mussel

Het vernielde bord

MUSSEL – Vannacht hebben vandalen een aankondigingsbord bij voetbalvereniging SV Mussel vernield.

‘Als ze ergens willen gaan zuipen prima, maar als ze de boel vernielen en onderkotsen word ik boos’. Meeme Wubs, voorzitter van SV Mussel, baalt er flink van. Vanochtend kreeg hij bericht dat het aankondigingsbord bij de voetbalvereniging kapot was gemaakt. Ook lagen er bierdoppen op het terrein en was er gekotst voor het raam van de bestuurskamer.

Camerabeelden

Volgens de voorzitter zijn er camerabeelden waar de daders herkenbaar opstaan. ‘Die zullen we eens even bekijken en dan die jongens ter verantwoording roepen.’ Volgens Wubs kost zo’n bord al snel zeshonderd euro, ‘dat moet ergens vandaan komen.’

 

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.