Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dader(s) vernielingen SC Stadskanaal bekend

Foto: Facebook SC Stadskanaal

STADSKANAAL – De dader(s) van de vernielingen bij de voetbalclub SC Stadskanaal hebben zich gemeld bij de club. Dit laat SC Stadskanaal vrijdagavond weten op hun Facebookpagina. Over de identiteit van de dader of daders maakt de club niets bekend.

Spijt

‘Mede door de enorme aandacht die we als club hebben ontvangen na het plaatsen van het bericht op de sociale media, site etc. heeft dit bijgedragen aan het opsporen van de dader(s)’, zo schrijft de club op Facebook.

‘Omdat de dader(s) zijn oprechte spijt heeft (hebben) betuigd en bereid is (zijn) mee te werken aan het vergoeden van de gemaakte kosten, om het kunsgrasgedeelte en de tribunestoelen te vervangen, heeft het bestuur (voorlopig) besloten geen verdere stappen te ondernemen.’

Dank

De club bedankt iedereen voor het meedenken, uitkijken en delen van de geplaatste berichten. ‘Fantastisch te zien dat de kracht van sociale media maar weer eens in positieve zin wordt bewezen.’, aldus de club.

Gouden tip

De club zegt ook de beloning uit te keren wanneer ‘de gouden tip’ heeft geleid tot de aanhouding.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.