Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veertig maanden cel geëist voor gooien brandbom

Foto: M. Dol – RTV1

NIEUW-BUINEN – De man die ervan wordt verdacht een brandbom in een shoarmazaak in Nieuw-Buinen te hebben gegooid heeft donderdagochtend veertig maanden cel, waarvan tien voorwaardelijk tegen zich horen eisen. Zo meldt RTV-Noord op haar website.

De 24-jarige man uit Stadskanaal staat terecht voor de brandstichting in een shoarmazaak. Om de brand te stichten is gebruik gemaakt van een brandbom. De man werd een dag na de brandstichting aangehouden en ontkende aanvankelijk dat hij er iets mee te maken had. Enkele weken later bekende de man alsnog betrokken te zijn bij de brandstichting.

De man was samen met een 52-jarige man uit Stadskanaal op kroegentocht. De uitbater schonk geen alcohol meer omdat dit vanwege de coronamaatregelen niet mocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.