Direct naar de inhoud.

Rijbewijs kwijt na rijden onder invloed

  • door:
  • op:
Archief foto: M. Dol – RTV1

STADSKANAAL – Tachtig uur werkstraf waarvan dertig uur voorwaardelijk. Daartoe is een 26-jarige man uit Stadskanaal veroordeeld voor diefstal en het rijden onder invloed van drugs. Daarnaast is de man voor negen maanden zijn rijbewijs kwijt.

De man werd op 12 oktober 2020 staande gehouden voor een kapot achterlicht. De agenten spraken de bestuurder aan, maar waren verrast door de manier van reageren. Hij had zijn bewegingen niet onder controle en ook het spreken ging de man niet goed af. Na een speekseltest bleek de man onder invloed te zijn van GHB en THC. De agenten vonden in het busje van de bestuurder een beschadigde scooter. Onderzoek wees uit dat deze van diefstal afkomstig was.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal