Direct naar de inhoud.

Hoge nood kost man zijn rijbewijs

  • door:
  • op:

HOOGEZAND – Erg nodig naar het toilet moeten en daardoor je rijbewijs kwijtraken, het overkwam een man uit Wildervank

Iedereen kent het wel: een beetje sneller naar huis om zo snel mogelijk plaats te kunnen nemen op de sanitaire troon. Een 33 jarige inwoner uit Wildervank kan het verhaal vertellen. Hij reed ietsjes harder over de Kielsterachterweg bij Hoogezand en is nu zijn rijbewijs kwijt.

De Wildervanker reed met 138 km/u over de Kielsterachterweg waar je maar 80 km/u mag. Inmiddels is hij dus zijn rijbewijs kwijt en is er een proces-verbaal opgemaakt. Later zal hij zich moeten verantwoorden bij de verkeerofficier waarom hij 53 km/u te hard reed.

De man lichtte zelf toe dat hij zo snel reed vanwege hoge nood. De volgende keer wellicht toch een plaspauze meer inplannen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal