Direct naar de inhoud.

25 jarig jubileum Boomkroonpad

  • door:
  • op:

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat het Boomkroonpad werd geopend. Dit unieke pad door de toppen van de bomen maakte vele mensen nieuwsgierig en was vanaf de opening een echte publiekstrekker. Sinds de zomer van 1996 hebben in totaal ruim 2,5 miljoen bezoekers genoten van het uitzicht op 22,5 meter hoogte en de prachtige natuur en educatieve faciliteiten rondom het Boomkroonpad.

F: Eigen Foto

Om dit jubileum te vieren hebben de medewerkers van het Buitencentrum Boomkroonpad van Staatsbosbeheer een aantal activiteiten georganiseerd die gedurende de zomermaanden plaatsvinden. De aftrap van het feestprogramma is de opening van een foto-expositie. Deze expositie bestaat uit 23 foto’s die een goed beeld geven van de bouw van het Boomkroonpad en de faciliteiten eromheen. De opening is vrijdag 9 juli aanstaande en vervolgens zijn de historische foto’s, die zich bevinden op het Boomkroonpad en het terrein rondom het Buitencentrum, de komende maanden door iedereen te bewonderen.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal