Direct naar de inhoud.

Inbraak bij buitencentra Boomkroonpad, schade rond 1000 euro

  • door:
  • op:

Bij het buitencentra van het Boomkroonpad in Drouwen is vannacht ingebroken. Volgens manager Harry Dekker van het buitencentra loopt de materiële schade op tot wel 1000 euro. Er is verder niks meegenomen.

De inbraak is een klap voor het Boomkroonpad dat komende vrijdag begint met de viering van het 25-jarig bestaan. Dekker: “Financieel is dit een enorme aderlating. We zullen niet direct omvallen omdat we onder Staatsbosbeheer vallen, maar het doet wel iets met je.”

F: Eigen Foto

Geen gevolgen voor expositie

De inbraak heeft geen gevolgen voor de opening van de expositie over 25-jaar Boomkroonpad komende vrijdag. Deze expositie bestaat uit 23 foto’s die een goed beeld geven van de bouw van het Boomkroonpad en de faciliteiten eromheen.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal