Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Terugkerende gaslucht blijkt plant langs sloot Frankrijklaan

De brandweer van Stadskanaal is vrijdagochtend uitgerukt voor een vreemde lucht aan de Frankrijklaan in Stadskanaal. Na onderzoek lijkt de geur te worden veroorzaakt door een plant in de berm op de kruising van de Frankrijklaan en de Utrechtselaan.

De brandweer zocht bij de dierenweide aan de Gooilandlaan . Handhaving leidde de brandweer uiteindelijk richting de Frankrijklaan waar de oorzaak van de geur werd gevonden. Een Japanse plantsoort bleek de geur te veroorzaken. Nadat de oorzaak achterhaald was kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.

Foto: Marc Dol

 

 

Geplaatst door

Redacteur / Verslaggever van de gemeente Borger-Odoorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.