Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geen aanvragen paspoorten en identiteitskaarten mogelijk op 29 en 30 juli

Op maandag 2 augustus 2021 wordt het nieuwe model van de Nederlandse identiteitskaart (ID-kaart) ingevoerd. Dit nieuwe model ziet er anders uit en er komen vingerafdrukken op een chip in het document. Het Burger Service Nummer (BSN) komt in een QR-code op de achterkant van de kaart.

‘Door de komst van de nieuwe ID-kaart kunt u vanaf donderdag 29 juli 12.00 uur geen aanvraag doen voor een nieuwe kaart. Houd hier rekening mee en maak op tijd uw afspraak. Vanaf 2 augustus is het weer mogelijk om een aanvraag te doen’, aldus de gemeenten Borger-Odoorn, Stadskanaal en Veendam.

Het gemeentehuis van de gemeenten Borger-Odoorn en Veendam zijn wel open voor het afhalen van de reeds aangevraagde paspoorten en identiteitskaarten. De gemeente Stadskanaal doet het gemeentehuis op donderdag vanaf 16.00 uur dicht. Vrijdag zijn ze weer open voor afhaal.

F: Rijksoverheid

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

1 Reactie op “Geen aanvragen paspoorten en identiteitskaarten mogelijk op 29 en 30 juli

  1. De gemeente Stadskanaal blijft open voor afhaal. Alleen de donderdagavond zijn ze gesloten. Overdag tijdens de openingstijden kan er afgehaald worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.