Direct naar de inhoud.

Boomkroonpad pakt uit tijdens zilveren jubileum

  • door:
  • op:
F: Eigen Foto

Aankomende zondag is het precies 25 jaar geleden dat het Boomkroonpad werd geopend. Het pad tussen de toppen van de bomen maakte in die jaren veel mensen nieuwsgierig en was gelijk een publiekstrekker. ‘Sinds de zomer van 1996 hebben in totaal ruim 2,5 miljoen bezoekers genoten van het uitzicht op 22,5 meter hoogte’, aldus het Boomkroonpad in een persbericht. Daarnaast geven zij aan dat mensen ook enorm genieten van de prachtige natuur en educatieve faciliteiten rondom het pad.

Om het zilveren jubileum te vieren heeft Buitencentrum Boomkroonpad Jos Tipker uitgenodigd om er een feestelijke  middag van te maken. ‘Jos Tipker zal met zijn vingervlugge magie en flitsende trucs de kinderen vermaken op het plein bij het Buitencentrum.’

Daarnaast is er ook een foto-expositie uitgezet bij het plein. 23 foto’s geven een historisch beeld van de bouw van het Boomkroonpad en de faciliteiten die daarbij horen.

Vanwege het coronavirus wenst het Boomkroonpad dat bezoekers hun belangstelling bekend maken bij de organisatie. ‘Om het Boomkroonpad verantwoord te bezoeken zijn bezoekers verplicht om via de website een kaartje te kopen met een tijdsslot. Dit geeft bezoekers de mogelijkheid om de wandeling op een zo normaal mogelijke maar verantwoorde manier te beleven. Tickets zijn te koop via: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/hondsrug/beleef-het-boomkroonpad.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal