Direct naar de inhoud.

Bestelbus brandt uit in Stadskanaal (Update)

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol – MJD-Media

STADSKANAAL – Een bestelbus aan de Overijsselselaan in Stadskanaal is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig beschadigd geraakt door een brand.

De brand werd rond 1:20 uur in de nacht ontdekt. De brandweer van Stadskanaal kwam ter plaatse om de vlammen te bestrijden. Een auto die naast de bestelbus geparkeerd stond raakte eveneens beschadigd. Brandstichting wordt niet uitgesloten en de politie doet onderzoek.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. ‘Maar wij sluiten brandstichting absoluut niet uit’, zegt politiewoordvoerder Ingrid Coenen tegen RTV Noord. ‘Wij zijn dan ook op zoek naar getuigen die afgelopen nacht rond 1:00 uur iets opvallends hebben gezien in de buurt van de Overijsselselaan.’

Daarnaast is de politie op zoek naar camerabeelden. ‘En dan niet alleen beelden van de brand zelf, maar van de hele omgeving’, aldus Coenen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal