Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Web in de Wijk start computercursus in Veendam

Door de Corona crisis heeft Web in de Wijk Veendam de afgelopen anderhalf jaar geen cursussen kunnen verzorgen. Nu de maatregelen iets zijn versoepeld ligt het in de bedoeling om in oktober weer een cursus Windows 10 te starten. De cursus zal, zoals voorheen, bestaan uit 10 lessen waarin deelnemers leren hoe met Windows 10 om te gaan, werken met bestanden in de verkenner, foto’s en documenten opslaan, e-mailen en zoeken op het internet.
Certificaat
Na afloop wordt er een certificaat uitgereikt. Een en ander is nog wel afhankelijk van de maatregelen die de regering afkondigt 20 september.
Meer informatie is te krijgen bij Jantina Hoving, telefoonnummer 0598 620829 of 06 50291195. Via de mail kan ook, het e-mailadres is webindewijkveendam@hotmail.nl – Meer informatie is ook te vinden op de website www.webindewijkveendam.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.