Direct naar de inhoud.

Speciale jubileumuitzending van radioprogramma Blueprint live op televisie

  • door:
  • op:
Blueprint presentator Thomas Kaldijk – (F: Peter Panneman)

VEENDAM – Vrijdag 24 september is er een speciale jubileumuitzending van het radioprogramma ‘Blueprint’. De feestelijke uitzending is ter gelegenheid van de 1000e aflevering van het programma. Oorspronkelijk was de 1000e aflevering van Blueprint op 18 december 2020 gepland maar dat kon helaas vanwege corona niet doorgaan.

Inmiddels is Blueprint toe aan aflevering 1040 en kan de (uitgestelde) jubileum aflevering alsnog plaats vinden vanuit de foyer van theater vanBeresteyn in Veendam. Het programma wordt komende vrijdag voor de gelegenheid live op tv uitgezonden, tussen 17.00 en 18.00 bij RTV1. Met optredens van Malford Milligan & The Southern Aces.

Eerste uitzending

De eerste aflevering werd in april 1998 uitgezonden bij Radio Parkstad en gaat Blueprint dus alweer het 24e seizoen in. Mede op initiatief van de onvergetelijke Bé Wever worden vanaf 2004 ook maandelijks live sessies vanaf locatie uitgezonden. Eerst vanuit Groot Café Janssen en Janssen en later uit Grand Café Rembrandt (nu Java) en de foyer van het theater.

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal