Direct naar de inhoud.

Opnieuw recordopbrengst bij collecte van de Nierstichting in Wildervank

  • door:
  • op:
Een collectant gaat langs de deuren (foto: Nierstichting)

WILDERVANK – Ruim 40.000 vrijwilligers collecteerden van 19 tot en met 25 september in heel Nederland tijdens de collecteweek van de Nierstichting. Zo ook in Wildervank. Daar werd met een opbrengst van € 2789,70 opnieuw het record verbroken.

Alledaagse activiteiten zijn voor jonge nierpatiënten ontzettend zwaar. Tom Oostrom, directeur Nierstichting: ‘Kinderen met een nierziekte hebben weinig energie, mogen niet eten wat ze lekker vinden, moeten veel zware medicijnen slikken en soms zelfs dialyseren. Dat is slopend. Maar ze geven niet op. Daarom zijn ze voor ons jonge helden. Voor hen willen we er zijn. Nu en later.

De Nierstichting is alle collectanten dan ook dankbaar voor hun vrijwillige inzet. In Wildervank gaat het om zo’n 50 collectanten, waarvan sommigen al vijftien jaar langs de huizen gaan.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal