Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tweede auto in een week tijd raakt boom op Woortmanslaan

F: Dennie Gaasendam

WILDERVANK – Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag uit de bocht gevlogen op de Woortmanslaan bij Wildervank. Het is de tweede keer in een week dat een auto een boom raakt in de bocht.

‘De bestuurder kwam uit de richting van Wildervank, heeft een boom geschampt, is uit de bocht gevlogen en daarna in een lege sloot tot stilstand gekomen’, zegt een politiewoordvoerder. ‘De bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis, maar de auto is total loss verklaard.’

De politie gaat er niet vanuit dat er drank in het spel was. Volgens een aanwezige fotograaf was het ‘erg mistig’ ten tijde van het ongeluk.

Lastige bocht

Het is vaker raak in dezelfde bocht op de Woortmanslaan, net ten oosten van de rotonde met de Kielsterachterweg. Dinsdagmiddag raakte een bestuurster er al een boom, en in april vorig jaar vloog een motorrijder er uit de bocht, waarbij de motor en bestuurder pas op een weiland tot stilstand kwamen.

Dit is een artikel van RTV Noord. RTV1 en RTV Noord werken dit jaar nauw samen om zo meer lokaal nieuws te brengen.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.