Direct naar de inhoud.

Recordaantal positieve tests in Stadskanaal en Veendam

  • door:
  • op:

REGIO – Er zijn in de gemeenten Stadskanaal en Veendam recordaantal positieve tests gemeld bij het RIVM. In de gemeente Borger-Odoorn liggen de cijfers iets lager en is het constant aan de cijfers van gisteren. Dat blijkt uit de cijfers van de afgelopen 24 uur van het RIVM. 

In de gemeente Stadskanaal zijn er vandaag 46 besmettingen gemeld. Dat is een record. Het vorige record was op 17 december 2020. Toen werden er 41 besmettingen geteld. Er zijn geen nieuwe ziekenhuisopnames bij het RIVM binnengekomen. Ook het sterftecijfer blijft op nul staan.

Ook in de gemeente Veendam zijn de besmettingen tot een recordhoogte gekomen. Er zijn namelijk 31 positieve tests gemeld bij het RIVM. Ook gisteren was er een record gehaald. Toen waren er 23 nieuwe positieve tests. Daarvoor waren er 21 besmettingen op Tweede Kerstdag 2020. Er zijn geen nieuwe ziekenhuisopnames en sterftegevallen gemeld.

In Borger-Odoorn ligt het aantal positieve test iets lager. Daar zijn er vandaag 22 nieuwe positieve tests bijgekomen. Dat zijn er net zoveel als gisteren. Ook in deze gemeente zijn geen nieuwe ziekenhuisopnames en sterftegevallen gemeld.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal