Direct naar de inhoud.

Verdachte van steekpartij bij Boomkroonpad is vader van slachtoffer

  • door:
  • op:
Foto: Persbureau Drenthe

DROUWEN – De man die vastzit vanwege een steekpartij bij het Boomkroonpad bij Drouwen, waarbij zondag een jong kind gewond raakte, is de vader van het slachtoffertje. Dat meldt RTV Drenthe. De 46-jarige man blijft twee weken langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris vandaag besloten, meldt het Openbaar Ministerie.

Het steekincident vond zondagochtend plaats op de parkeerplaats van het Boomkroonpad aan de Steenhopenweg bij Drouwen. Het gebeurde voor de ogen van twee politieagenten, die even eerder naar de parkeerplaats waren gekomen vanwege een melding. Om wat voor melding dat ging, is onduidelijk. Het kindje raakte ernstig gewond. Hoe het met het slachtoffertje gaat en hoe oud het precies is, is niet bekend.

De verdachte zit in alle beperkingen en daarom wil het OM verder niks over de zaak zeggen. De man wordt verdacht van poging tot doodslag. Over de aanleiding voor het geweld is niks bekend.

De man werd zelf ook gewond naar het ziekenhuis gebracht. Bij zijn aanhouding hebben politieagenten een stroomstootwapen gebruikt.

Dit is een artikel van RTV Drenthe. RTV1 en RTV Drenthe werken de komende tijd nauw samen om zo meer lokaal nieuws te brengen. -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal