Direct naar de inhoud.

Bijeenkomst jubileum Wildervank levert veel ideeën en leden op

  • door:
  • op:
Henk Robben is aan het woord tijdens de bijeenkomst F: Peter Panneman

WILDERVANK – Afgelopen woensdagavond was er in zalencentrum Het Raadshuis in Wildervank een informatieavond. Deze avond stond in het teken van het 375-jarig bestaan van het veenkoloniale dorp. De ongeveer vijftig man die aanwezig was, kreeg de plannen voor het jubileum te horen.

Op 16 juni 2022 bestaat Wildervank 375 jaar. Het is een traditie in het dorp om de mijlpalen te vieren. Dit jaar za er waarschijnlijk een grote feestweek komen. Hier wordt aandacht besteed aan jong en oud. De feestweek staat gepland van maandag 13 juni tot en met zondag 19 juni.

Tijdens de avond werd ook de vraag gesteld wie actief mee zouden willen helpen om het jubileum tot een groot feest te laten worden. Uiteindelijk hebben zich negen personen zich opgegeven voor de activiteitencommissie en is het bestuur uitgebreid met twee nieuwe leden.

Aankomende woensdag komen de initiatiefnemers opnieuw bij elkaar om de plannen door te spreken. Mocht het zo zijn dat de plannen niet haalbaar zijn, dan bestaat de mogelijkheid om de feestweek in te korten.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal